Oyun Haberleri

Battleborn yakında Free-2-Play olabilir

Overwatch ile aynı zamanda satışa sunulduğu için gölgede kalan Battleborn, günlük yüzden az oyuncu ile ilginç bir şekilde hayatına devam ediyor. Oynayanların çoğu başta orijinallik ve sıkı bir oynanış olduğunu farketse de, Gearbox, Blizzard’ın gözde yapımlarından biri olan Overwatch’ı kâle almayarak büyük bir hata yapmıştı.

Şu aralar büyük alay konusu olan Battleborn, çevrimiçi oyun sekmesinde çoktan adını kaybettirmiş bir yapım. Özellikle üzerine oyuncu çekmeyi isteyen Gearbox ve oyunun yapımcısı Randy Pitchford, oyun için güncelleme yapımına ve yeni içerik üretimine devam ediyor.

Battleborn’un en son sürümde bulunan ayrıntılara göre, Battleborn’un PC platformunda ücretsiz olacağının sinyalleri bulundu. Sıkıntının oyuncu kitlesinin az olmasını anlayan Randy, bu durumu, yapımı F2P yaparak çözeceğine inanıyor. Fakat, kendi görüşlerimize göre bu karar, yapımın sahip olduğu oyuncu kitlesinde bir değişiklik yaratacakmış gibi görünmüyor. Aynı durum, Evolve’ın F2P olması ile tekrar yaşanmıştı. Yapımın ücretsiz olması, potansiyel oyuncu artışı demekti ama sonucunda Evolve ortadan yavaş yavaş kayboldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu