E3

Battlefield 1’in Multiplayer videosu geldi

Beklediğimiz an sonunda geldi. Çıkış videosu ve sonrasında gelen teaser videoları ile ağzımıza bir parmak bal çalan Battlefield 1’in merakla beklediğimiz çoklu oyuncu moduna ait video sonunda yayınlandı.

EA Play’in sunumdaki son konuğu olan Battlefield 1’in hikaye videosunun ardından sunum sonrasında daha önce duyurulduğu gibi 64 kişilik bir multiplayer modu oynatıldı. Ünlü Youtuber’lar dışında bu oynanış kısmına Snopp Dogg ve Jamie Foxx gibi isimler de katıldı. Bu oynanış anında oyunun hemen hemen birçok önemli dinamiğini görmüş olduk.

Tank gibi araçların yanı sıra Zeplin de kullanabildiğimiz oyunun multiplayer modunda bu zeplini düşürmemiz sonucu oyun alanında büyük bir tahribat ortaya çıkabiliyor. Bu devasa düşüş dışında oyundaki parçalanma unsurlarının daha iyi olduğunu görebiliyoruz. Conquest modunun oynandığı multiplayer kısmında birçok silahın kullanımlarını da görmüş olduk.

Multiplayer modunun bir diğer önemli noktası ise atmosferde gizli. Arka plandaki görüntü dışında dinamik hava durumu oyunun atmosferini de büyük ölçüde değiştiriyor. Sis görüş alanınızı etkileyebilecek ya da yağmurun silahınızın üzerinden süzülen damlalarını bile net bir şekilde görebileceksiniz. Yağan yağmur, havada süzülen teyyareler ya da düşmek üzere olan zeplin tam anlamıyla savaş atmosferini tamamlamış.

Aşağıdaki oynatıcıdan oyunun canlı yayın videosuna göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu