Oyun Haberleri

Battlefield 5’in Battle Royale modu hakkında bomba iddia

DICE‘ın üzerinde sıkı sıkıya çalıştığı yeni FPS oyunu Battlefield 5, normal modlarının yanı sıra Battle Royale moduyla da ön plana çıkıyor. Fornite ve PUBG gibi oyunlardan etkilenen DICE, geride bıraktığımız günlerde Battle Royale modunu gösteren bir video yayınlamıştı. Yabancı basından öğrendiğimiz kadarıyla kim olduğu açıklanmayan, ancak EA Games’e yakın olduğu söylenen bir kaynak, Battlefield 5‘in sahip olacağı Battle Royale modunun oynaması ücretsiz olacağını söyledi.

Battlefield 5’in Battle Royale ücretsiz mi olacak?

Eğer durum böyle olursa özellikle Fortnite‘a büyük bir rakip geliyor diyebiliriz. PUBG‘yi bir kenara bırakırsak, DICE’ın elinden çıkma oynaması ücretsiz bir Battle Royale oyunu, piyasaya bomba gibi düşecektir. Diğer oyunlara nazaran daha gerçekçi bir Battle Royale deneyimi sunmak isteyen Battlefield 5 ile alakalı başka bir iddia daha var.

Yine aynı kaynak, Battlefield 5‘in yanında Bad Company 2 Remastered‘ın verileceğini açıkladı. Battlefield serisinin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan Bad Company 2 gibi bir oyun isteyen oyunseverler ise böylelikle istediğine kavuşacak. Bakalım EA Games, bu iddiaları doğrular nitelikle bilgiler açıklayacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu