Oyun Haberleri

Battlefield 5’in Battle Royale Modu ücretsiz olmayacak. Şimdilik!

Battlefield 5’in Battle Royale Modu ücretsiz olmayacak. Şimdilik! Battlefield 5‘in Battle Royale Modu ücretsiz olacak mı? Firestorm için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan oynanış videosunun ardından heyecan yaratan Firestorm modu, Battlefield 5 sahiplerine ücretsiz bir güncelleme ile sunulacak. Peki Battlefield 5’in Battle Royale modu Firestorm ücretsiz olarak yayınlanacak mı? 

Battlefield 5’in Battle Royale Modu ücretsiz olmayacak. Şimdilik!

Firestorm güncellemesi, PS4, Xbox One ve PC için 25 Mart‘ta Battlefield 5 sahipleri için ücretsiz olarak yayınlanacak.  Peki ilerde Firestorm’u ücretsiz oynamak mümkün olacak mı? EA’nin yan kuruluşu Criterion Games’den John Stanley, şimdilik Firestorm’un Battlefield 5’in bir parçası olduğunu açıkladı.  Stanley açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Firestorm Battlefield 5’in diğer modları ile de bağlantılı. Bu bizim için önemli, Battlefield oyuncularının Battlefield evreninde farklı bir şey deneyim edebilecekler. John Stanley gelecek planları ile ilgili ise yorum yapmaktan kaçındı.”

Şimdilik EA’nin Battlefield 5’in Battle Royale modunu ücretsiz sunmak gibi bir planı yok. Ancak 7 milyondan fazla satan Battlefield 5’ten beklenen kazanç elde edilirse Firestorm’u ücretsiz görebiliriz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu