Oyun Haberleri

Battlefield 6 oyun içi ekran görüntüleri sızdırıldı

Battlefield 6 ilk oyun için ekran görüntüleri, daha doğrusu sızıntıları gelmeye başladı. Oyun için bildiğiniz gibi ilk olarak hikaye detayları sızdırılmış, sonrasında ise bu sızıntıları bazı medya dosyaları takip etmişti. Ekran görüntüleri, fragman sesleri, kısa kesitler derken en sonunda oyunun sinematik fragmanıyla da karşılaşmıştık. Ayrıca EA Games tarafından yapılan bazı açıklamalar dışında oyunun haritasına dair dedikodular bile duymuştuk. Tüm bu sızıntılar yetmezmiş gibi bir de oynanışa dair ilk ekran görüntüleri geçtiğimiz saatlerde yayınlanmaya başladı.

Battlefield 6 ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor

Daha önce ortaya çıkan detaylarda Battlefield 6’nın günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair haberler ortaya atılmıştı. Askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içereceği belirtilen oyunun hikaye modunda ayrıca taraf seçme gibi dinamiklere yer verileceğini öğrenmiştik. Yeni sızıntılar ise bu gelecek temasını biraz daha doğruluyor gibi gözüküyor. Çünkü daha önce belirtilen roketlerin yanı sıra bu görüntülerde net olarak anlaşılmasa da farklı araçlara yer verildiği de gözüküyor. Sızan görsellerden bir tanesini ben robotik köpek benzeri bir şeye benzettim.

Bu sızıntılar içerisinde ayrıca daha önce uzaktan gördüğümüz roket sahnesinin daha yakından alınan görüntülerine de yer verilmişti. Oynanışa dair ekran görüntülerine baktığımızda ise hem hud ekranı hem de oyunun genel yapısı hakkında bazı fikirlere sahip oluyoruz. Sık sık bahsi geçen kum fırtınasının da yer aldığı bu ekran görüntülerinde ayrıca şehir içerisinde tank sürme gibi dinamikler olacağı da gözüküyor. Pre-Alpha testlerinden alınan bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Battlefield 6’nın 9 Haziran’da duyurulacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu