Oyun Haberleri

Battlefield 6 sızdırılan yeni detaylar ile karşımıza çıktı

Battlefield 6 bir süredir yeni sızıntıları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Daha önce oyunun hikayesi ve bazı oynanış mekanikleri ile ilgili detaylar sızdırılmıştı. EA Games’in yakında resmi duyuruya imza atması beklenen oyun için yeni sızıntılar da meydana geldi. Yaptığı bu sızıntılar ile neredeyse resmi sızıntı kaynağı olarak tabir edebileceğimiz Tom Henderson, oyuna ait bazı yeni detaylara daha yer vermiş.

Battlefield 6 duyuru fragmanından detaylar

Battlefield 6 sızdırılan yeni detaylar ile karşımıza çıktı

Daha önce Battlefield 6‘nın günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair iddialar ile karşılaşmıştık. Askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içereceği belirtilen oyunun hikaye modunda ayrıca taraf seçme gibi dinamiklere yer verileceği de belirtilmişti. Yeni sızıntılar ise oyunun ilk duyuru fragmanına odaklanmış durumda.

Tom Henderson yayınlanacak duyuru fragmanının bir ıssız adada başlayacağını belirtmiş. Bu fragmanda tornado ve şiddetli fırtına gibi doğa olaylarına yer verileceği söylenirken aynı zamanda büyük bir roketin fırlatılma anına şahit olacağımız da gelen bilgiler arasında. Henderson bu ilk sahnelerden birine ait bir planlama görseli de paylaşmış. Sadece çizimden oluşan bu sahne tabi ki serinin hayranları tarafından hemen boyanmış, eklemeler yapılmış ve nasıl gözükebileceğine dair bir hale getirilmiş. Bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Diğer taraftan oyunun çoklu oyuncu modunun 64’e 64 yani 128 kişi destekleyeceği bir kez daha yinelenmiş. Bu da yine büyük harita tasarımlarının karşımıza çıkacağı anlamına geliyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu