Sinema/TV - Haberler

Ben Affleck, Batman filmi için yüreğimize su serpti

Ben Affleck açıkçası son zamanlarda yapmış olduğu filmler ve açıklamalar ile birlikte iyiden iyiye favori aktörlerim arasına girdi. özellikle son yıllarda iyice yükselişe geçen aktörün ismi Batman ile anılmaya başlandığında karakterin hayranları da ikiye bölünmüştü. Buna rağmen geçtiğimiz yıl çıkan ve ZXac Snyder tarafından yönetilen Batman v Superman filmine baktığımızda filmin en sağlam temellerinden birinin de Batman olduğunu görüyoruz.

Justice League filminde de ekibi toparlama rolünü üstlenecek olan Batman için bir solo film de yapılıyor bildiğiniz gibi. Ben Affleck’in hem oynayıp hem de yöneteceği film için haliyle beklentiler Snyder filmlerine göre biraz daha büyük. ben Affleck ise yaptığı açıklamalarda bu beklentilerin fazlasıyla farkında olduğunu dile getirip yüreğimize su serpmeye devam ediyor.

The Guardian ile yapmış olduğu söyleşide Good Will Hunting’ten tutun (favorilerimden biridir) Batman rolüne kadar uzun bir söyleşi gerçekleştiren Affleck, filmin yapım süreciyle ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş. Filmin şu anda senaryo aşamasında olduğunu belirten Affleck “Eğer tüm öğeler iyi olduğunu düşündüğüm şekilde bir araya gelmezse bu işi yapmayı düşünmüyorum”  açıklamasında bulunmuş.

Yani bu cümleden Affleck’in proje üzerine ne kadar titizlikle yaklaştığını anlıyoruz. Hali hazırda önünde Tim Burton ve Christopher Nolan’ın ikonikleşen Batman filmleri var ve Ben Affleck bu durumun farkında.

Ayrıca Batman karakterini oldukça benimsediğini de dile getiren Affleck oğlu Sam’in kendisini Batman sandığını ve bunun müthiş birşey olduğunu da sözlerine eklemiş. Kısacası Affleck bu rolü fazlasıyla benimsemiş ve solo filmin mükemmel olması için ince eleyip, sık dokuyor. Biz de merakla bekliyoruz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu