Sinema/TV - Haberler

Ben Affleck ve Michael Keaton, Flash filmi için Batman olacak

The Flash filmi için oldukça önemli bir duyuru geldi ve Ben Affleck dışında ünlü oyuncu Michael Keaton‘ın da Batman rolüne geri döneceği açıklandı. Bu açıklamadan sonra The Flash filmine olan beklentinin de arttığını söyleyebiliriz. Peki The Flash filmi ne anlatacak?

The Flash filminde Ben Affleck ve Michael Keaton yer alacak

[reklam=496]

Aslında bu duyuru ile birlikte zaten kendi evrenini oluşturmakta zorlanan DC için işlerin biraz daha karışacağını söyleyebiliriz. Çünkü hali hazırda yeni Batman filminde Robert Pattinson bildiğiniz gibi bu rolü üstlenecek. The Flash filmi dışında The Batman filminden yeni ayrıntılar zaten DC Fan Dome etkinliğinde yer alacak. Bu karmaşayı çözebilecek tek karakterin The Flash olması aslında heyecanlanmamızın da asıl sebebi diyebiliriz.

The Flash karakteri bildiğiniz gibi hızı sayesinde hem zamanda hem de evrenler arasında yolculuk yapabilme yeteneğine sahip. Nitekim Flashpoint hikayesi karakterin en sevilen hikayelerinin de başında geliyor. Aslında DC Evrenini rayına oturtabilecek yegane karakterin de bu noktada The Flash olduğunu söyleyebiliriz. Şimdiye kadar anlatılan hikayelerin farklı evrenlerde geçtiği anlatılabileceği gibi ana evren, yani DC Sinematik Evrenini de sağlam bir hikaye ile rayına oturtabilir. 

Zaten Ben Affleck ve Michael Keaton açıklamaları da bu nedenle önemli. Tahmin edildiği gibi karakterin farklı evrenler arasında dolaştığı bir hikaye örgüsü ile karşılaşacağız. Ben Affleck son olarak Batman rolü ile karşımıza çıkmıştı. Michael Keaton ise Tim Burton imzasını taşıyan filmlerde Batman maskesini giymişti. Tam olarak Flashpoint hikayesinin anlatılacağını düşünmüyorum ama benzer bir kurgu kullanılacağına kesin gözüyle bakabiliriz. keaton’ı yaşlı ve emekliye ayrılmak üzere olan bir Batman olarak göreceğimiz kesin. Flashpoint hikayesinde ise benzer bir durumda Thomas Wayne karakterini görüyorduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu