Oyun Haberleri

Bethesda’dan, Fallout 76 ayıbı sonrasında şaka gibi açıklama

Bethesda ekibinin son oyunu olan Fallout 76, belirli kitlelerden olumsuz eleştiriler alsa da, büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oldukça sevildi. Oyunda bulunan teknik hataları birer birer düzelten geliştirici ekip, son olarak yaptığı ayıp sonrasında oyunculardan daha da ağır tepkiler aldı.

Oyunun Power Armor sürümüne ait yollanan çantanın, sonrasında naylondan ibaret olarak çıkması oyunun pahalı sürümünü satın alan oyuncuları oldukça kızdırmıştı. Hatta firmayı oyuncuları kandırmaktan dava edeceğini söyleyen bazı kişilerinden ardından Bethesda, hatasını telafi etmek için ilgili sürümü satın alan oyunculara 500 Atom (oyun içi para) vereceğini duyurdu.

Bethesda’nın büyük ayıbı

Yapılan 500 Atom duyurusundan sonra oyuncular daha da sinirlendi. Çünkü Power Armor sürümünün telafisi olarak verilen 500 Atom, pek değerli bir miktar değil. Oldukça küçük öğeleri satın almaya yetecek değerde olan 500 Atom‘u bilerek almayan oyuncuların sayısı da fazla. Fallout 76 ile birlikte prestijini oldukça zedeleyen Bethesda’nın ilerleyen günlerde nasıl adımlar atacağını merak ediyoruz. İçerik anlamında oyunu uzun süre destekleyeceğini tahmin ettiğimiz geliştiriciler, bakalım oyuncuları ilerde memnun edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu