Oyun Haberleri

Beyond Good & Evil 2 geliştirme süreci çıkmaza girdi

Beyond Good & Evil 2 ilk olarak E3 2018 fuarında yeniden duyurulduğunda büyük bir heyecan yaşamıştım. Ubisoft konferansında canlı olarak yerinde izlediğim bu duyurunun üzerinden üç yılı aşkın bir süre geçti. Fakat oyun hakkında bu dönemde çok az bilgi aldığımız gibi sadece yarım yamalak diyebileceğimiz bir oynanış videosu ile karşılaştık. Yeni gelen bilgiler ise Beyond Good & Evil 2’nin gelişim sürecinin büyük bir çıkmazda olduğunu işaret ediyor.

Beyond Good & Evil 2 geliştirme süreci çıkmaza girdi

Özellikle Battlefield ve Call of Duty gibi oyunların sızıntıları ile sık sık gündeme gelen Tom Henderson isimli Twitter hesabı, bu sefer de Beyond Good & Evil 2 ile ilgili bir gelişmeyi paylaştı. Henderson oyunun gelişim sürecinin çok büyük bir çıkmaza girdiğini ve serinin yaratıcısı Michael Ancel’in ayrılığı ile birlikte işin iyice zora girdiğini belirtti. 

“Beyond Good & Evil 2 oyunu, Michel Ancel‘in Eylül 2020’de stüdyodan ayrılmasıyla daha da kötüleşen, geliştirilmeye başlandığından bu yana yaratıcı yön eksikliğinden dolayı büyük bir geliştirme krizi yaşıyor.” diyen henderson, açıklamasına şu şekilde devam etti; “Daha da kötüsü, oyun şu anda Ubisoft’un gelecekteki hırslarına ve gelecekle ilgili hedeflerine uymuyor. Oyun iptal edilmese de bunun çok yakında olabileceği söyleniyor. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu