Oyun Haberleri

Bim’de kaçırılmayacak Razer kampanyası!

Daha öncesinde ucuz fiyattan sattığı Apple ürünleriyle gündeme gelen Bim, bu kez oyuncu kesimini ilgilendiren bir indirim yapacak. Razer’ın ürün yelpazesinde bulunan ve en çok tercih edilen oyuncu farelerinden bir tanesi olan Razer Abyssus 2000, Bim’de özel bir kampanya ile satılacak. Razer Goliathus‘la birlikte paket halinde satılan ürünlerin iki tanesini 149 TL‘ye satın alabilirsiniz.

Bim mağazaları Cuma günü indirimli olarak Razer fare ve mouse pad satacak

Sınırlı sayıda olan bu paket, 28 Eylül Cuma günü Bim mağazalarında satışta olacak. Normalde 250 TL civarı bir fiyat etiketine satılan bu paket, Bim sayesinde oyunculara daha kolay ulaşacak. Normalde üst segment bir fare olan Razer Abyssus 2000 sayesinde oyun deneyimlerinizi daha iyi seviyelere taşıyabilirsiniz.

Diğer bir yandan bu paketin sınırlı sayıda olduğunu belirtelim. Cuma sabahı oyuncuların akımına uğrayacak olan Bim mağazalarından bu paketi almak istiyorsanız, biraz atik davranmanız gerekiyor. Oyuncu ekipmanları klasmanından kendi kalitesini her ürününde koruyan Razer,  oyun dünyasının en çok satan oyuncu ekipman markalarının arasında bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu