Oyun Haberleri

BioWare’in yeni oyunu ertelendi

Electronic Arts ve BioWare önceden düzenlenen bir konferansta açıklama yaparak BioWare’in tamamen yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduğunu ve bu oyunun da 2018 yılının Mart ayından önce çıkacağını söylemişti. Görünüşe göre bu kararda ufak değişiklikler yapılmış.

Electronic Arts’ın yöneticisi Andrew Wilson, firmanın 2017’nin dördüncü çeyreğinde yaptığı hasılatı görüşmek için düzenlediği konferansta konuşurken BioWare’den gelecek olan yeni oyunun yapım aşamasından pek bir memnun olduklarını söyledi. Açıklamasına göre bu yeni oyunun tasarımları göz dolduruyor, mekanikleri harika ve aksiyonu da nefesleri kesecekmiş (buradaki -miş ve -muş eklerine dikkat edelim).

Canlı hizmet tabanlı gelecek olan oyun yeni bir şey deneyecek ve oyuncuların sosyal anlamda birbirleri ile daha iç-içe olmalarını sağlayacakmış. Tüm bu gelişimlerin rahat bir şekilde projeye aktarılması ve herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için oyunun çıkış tarihi de 2019’a ertelendi. Yani ertelenmenin asıl sebebi aslında kafalarındaki bu “canlı hizmet” elementi. Tam olarak ne olacak bilmiyoruz ancak, çevrimiçi oyunculuğa ağırlık vereceği kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu