Sinema/TV - Haberler

Bir ayının dehşet saçacağı korku filmi Cocaine Bear duyuruldu

Gelecek yılın en ilginç yapımlarından Cocaine Bear duyuruldu. Korku- komedi türündeki film, 23 Şubat 2023’de vizyona girecek. Winnie the Pooh: Blood and Honey’nin ardından  bir aynının dehşet saçacağı yeni bir korku filmi daha geliyor. Gelecek yıl korku sinemasına ayılar damga vuracak gibi.

Cocaine Bear gerçek bir hikayeden esinlenecek

1985 yılında kuzey Gürcistan’da geçen filmin konusu, boş alana bırakılan 40 kilo kokainin bir aynı tarafından afiyetle tüketilmesi sonucu yaşanan korkunç ve komik olayları anlatıyor. Absürt derecede kokain alınca akıl almaz bir güce ulaşan vahşi ayı, kasaba halkına dehşet saçıyor. Bölgedeki polis ekibi de olayı çözmeye çalışırken olaylar gelişiyor. 
Cocaine Bear
Fİlmin konusu gerçek bir hikayeden esinlenmiş ancak gerçek hikayedeki ayı tabi ki bir toplu katliama girişmemiş. Aşırı kokain kullanımından zehirlenerek ölen bir ayı, 3 ay sonra 40 kilo kokain konteynırının yanında bulunmuş. Filmin bu olayı daha eğlenceli ve ürkünç şekilde ele almayı amaçladığı kesin.

Önce Winnie The Pooh ( 15 Şubat 2023) ardından Cocaine Bear ile, ayıların damga vuracağı bir korku sineması görebiliriz gelecek yıl.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu