Oyun Haberleri

Black Desert Online’ı yeni güncelleme ile periler basacak

Hepimiz fantazi dünyasında gezinmeyi severiz. Boynuzlu atlar, ejderhalar, minatorlar, cüceler, sentaurlar ve tabii ki periler. Bunun farkında olan Black Desert Online yapımcıları, bir sonraki bakım arasından sonra, oyuna perileri eklemeye karar verdi. Her ne kadar bir boynuzlu at kadar ”sihirli” olmasa da, periler de oldukça gizemli yaratıklar.

Black Desert Online’ı Periler Basacak

Black Desert dünyasında açılan bir rift ile ortaya çıkacak olan periler, gerekli görevleri bitirdikten sonra etrafınızda uçmaya başlayacaklar. Bu periler, seviyeye göre farklılık gösterecek dört farklı tür ile karşımıza çıkacaklar. Bu arada maksimum seviyenin 40 olacağını da belirtelim. 

Tüm periler, nadir item düşme olasılığını arttıran +1 Şans pasif yeteneği ile birlikte gelecekler. Tabii ki perilerin bize vereceği özellikler sadece bunla sınırlı kalmayacak. Karanlık yerlerde fener görevi yapabilecek, canımız azaldığında otomatik olarak can iksiri verecek ve hatta herhangi bir ceza almadan tekrar canlanmamızı sağlayabilecekler. Bu yetenekler her 10 seviyede bir rastgele olarak kazanılacak. Peki perinizin seviyesini nasıl arttıracaksınız? Tabii ki onu güzel yiyecekler ile besleyerek! Ve perilerin Rocaba, Grunil ve Tatlı Bal Şarabına bayıldığını söylemeden geçmeyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu