Blizzcon

Blizzard, daha önce hiç çalışmadığı bir tür üzerinde çalışıyor

Geçtiğimiz günlerde Blizzcon fuarını düzenleyen Blizzard, oyunlarına getireceği yenilikleri açıkladı. Diğer bir taraftan Warcraft 3 Reforged ve Diablo Immortal’ı duyuran geliştiriciler, hem alkış toplarken hem de olumsuz eleştirilerin odağı oldu. Diablo Immortal’dan sonra öfkeli oyuncuları karşısına alan Blizzard, bu kez farklı bir açıklama yaptı. Yabancı oyun medyasına konuşan Blizzard’ın yeni başkanı J Allen Brack, geçtiğimiz dönemlerde Tom Chilton ve ekibinin yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığını söyledi ve yeni bir bilgi olarak bu projenin Blizzard’ın daha önce hiç çalışmadığı bir tür olduğunun altını çizdi.

Blizzard’ın üzerinde çalıştığı oyun ne olacak?

Hali hazırda FPS, RPG, MMORPG, MOBA, kart oyunu ve hatta yarış oyununun yanında dövüş oyunu da yapan Blizzard’ın ne üzerinde çalıştığı merak ediliyor. Bakalım geliştiriciler, Diablo Immortal ile oluşturduğu kötü intibayı yeni oyunla temizleyebilecekler mi?

Ayrıca yeni oyunun eski markalara mı ait olduğu? Yoksa yepyeni bir hikaye mi sunacağı merak ediliyor. Son olarak oyuncular, yeni oyunun yine çevrimiçi bir oynanışa sahip olacağını düşünüyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu