Oyun Haberleri

Blizzard, Warcraft 4’e zemin hazırlıyor

Şöyle güzel, eskisi gibi sürükleyici bir RTS oyunu oynamayı özlediniz mi? Peki Warcraft 4’ü hala umutla bekleyen oyunculardan mısınız? O zaman size çok güzel haberlerimiz var. Blizzard çok büyük ihtimalle Warcraft IV için zemin hazırlıyor.

Zaten aylardır Warcraft 3 topluluğunu tekrar canlandırmaya çalışan ve tekrar ufak maçlar, turnuvalar, hatta hayran buluşmaları düzenleyen firma birkaç gün önce oyuna gelecek olan yeni bir güncellemeden bahsetti.

Gelecek olan yeni güncellemede oyuncuların uzun zamandır şikayet ettiği şeyler düzeltiliyor ve bunun yanında oyuna yeni haritalar ve harita yapım programı için güncellemeler geliyor.

Peki Blizzard 15 yıllık bir oyun için neden hala güncelleme çıkarıyor? “Oyuncu kitlesine önem veriyor, çok tatlı firma” diyor olabilirsiniz. Doğrudur da. Ancak tek sebebi bu olamaz değil mi? Blizzard bu güncellemelerle çok büyük ihtimalle, çıkaracağı Warcraft 4 için oyuncuların nabzını ölçüyor. Oyuncular ne istiyor, bir RTS’den ne bekliyor ve Warcraf’ta başka neler görmek istiyor…

Hatta başıma bir şey gelmeyecekse, bir sonraki BlizzCon’da Warcraft 4 duyurusu alacağımızı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu