Blizzcon

BlizzCon 2015: WoW Legion Panel Özeti

GamesCom’da duyurusu yapılan yeni World of Warcraft ek paketi Legion hakkında asıl bilgileri nihayet BlizzCon’da aldık. Az önce biten panelde neler konuşuldu madde madde özetini geçelim dedik:

-Legion sinematiği doğrudan oyunun açılış hikâyesine bağlanacak. Broken Shore’da 20 Alliance ve 20 Horde aynı senaryoya giriş yapıp birbirimize yardım ederek Sargeras’ın Mezarı’na ulaşmaya çalışacağız.

-Demon Hunter hikâyesi The Burning Crusade zamanı başlayacak ve ilk kısmı Mardun adındaki bir iblis gezegeninde geçecek. Bu dünya aynı zaman Demon Hunter’ların giriş bölgesi olacak ve iblis avlayıp, avladığımız iblislerden yeni özellikler öğreneceğiz. Hikâyenin bu kısmı bittikten sonra Maiev Shadowsong tarafından yakalanarak hapishaneye atılacağız. İkinci kısım hapishaneden kaçışımızla başlayacak. Kurtulduktan sonra Alliance veya Horde’a katılıp Class Order Hall’umuzu Mardun’da kuracağız.

-Oyundaki bölgeler artık belli bir sırayla gitmek yerine sizin seviyenize göre kendini ayarlayacak. Böylece farklı seviyelerdeyken arkadaşlarınızla birlikte oynamak isterseniz eskisine göre daha çok daha rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. Maksimum seviye bölgesi Suramar olacak.

-Blizzard nihayet günlük görev sistemini çözmeyi başarmış. Guild Wars 2’deki rastgele etkinlik sistemini Diablo III’ün Bounty’leriyle birleştirmişler. Böylece çok daha esnek ve eğlenceli bir günlük görev sistemi ortaya çıkmış. En azından ilk bakışta öyle gözüküyor.

-Toplamda 10 tane dungeon olacak. Bunlardan 5 tanesi seviye atlarken, 5 tanesi de maksimum seviyede açık olacak. Başlangıçtaki raid sayısı 2 olacak. Raid’e alternatif olarak yine Diablo’daki Greater Rift sistemine benzeyen süre sınırlı Challenge Dungeonlar gelecek. Bir üst sınır olmadan her seviyede daha da zorlaşan dungeonları ne kadar hızlı temizlediğinize göre loot kazanacaksınız. Ve yeterince iyi yapabilirseniz raid kalitesinde eşyalar bile düşürebileceksiniz.

World of Warcraft: Legion – World and Content panelinden derlediklerimiz bu şekilde. BlizzCon tüm hızıyla devam ederken kalan panellerden edindiğimiz bilgileri de sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu