Oyun Haberleri

Breaking Bad oyunu Unreal Engine 5 ile yapılsa nasıl görünürdü?

Breaking Bad’in ilk sezonu yayınlandığında genel olarak iyi eleştiriler almıştı. Ancak sonraki sezonlar kimisine göre yavaş işleyen konusu gibi nedenlerle çeşitli eleştiriler alsa da beğeni de toplamıştı. Hatta birçok hayran tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olduğunu söyleyerek iddialı cümleler kursa da en popüler suç dramalarından birisi olduğu gerçek. Bu popülaritesi ise bir hayranı harekete geçirmiş olacak ki Unreal Engine 5 üzerinde Breaking Bad için bir çalışma yapmış.

Unreal Engine 5 üzerinde tasarlanan Breaking Bad gerçekçi görünüyor

Breaking Bad oyunu Unreal Engine 5 ile yapılsa nasıl görünürdü?

YouTuber, Walter White ve Jesse Pinkman gibi karakterleri yeniden yaratmak için Unreal Engine’nin gelişmiş teknolojilerinden olan Metahuman’ı kullandı. Ayrıca, ışın izleme, ekran alanı yansımaları, Lumen ve Nanite gibi teknolojiler ile de görsel açıdan gelişmiş bir görünüm sağladı.  

İlginizi çekebilir: Unreal Engine 5 tren istasyonu videosu sosyal medyada viral oldu

Videoya gelen yorumların çoğu yüz animasyonları dışında yapılan bu çalışma ile ilgili fikirlerini paylaştı. Piyasada çok sayıda Unreal Engine 5 videosu mevcut. Bunlara zaman zaman haberlerimizde de yer veriyoruz. Kuşkusuz, en etkileyici olanı bu olmasa da seçimler yapmak ve Gus Fring gibi baronların üstesinden gelmek, Heisenberg’in imparatorluğunu inşa ettiği bir konu ilgi çekici olacaktır.

İlginizi çekebilir: Breaking Bad oyuncuları Better Call Saul ile geri dönüyor

Ayrıca belirtmek gerekir ki şu anda geliştirilmekte olan bir AAA kalitesinde Breaking Bad oyunu yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu