Makale

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Üç Küçük Ninja)

Bu akşam sizi 1992 yılına kadar geri götürüp, zamanının en ilginç filmlerinden birini tavsiye edeceğim; Üç Küçük Ninja. Toplamda dört farklı, Üç Küçük Ninja Filmi yayımlandı. Aralarında hiç kuşkusuz en başarılı olan, ilk filmdi. Sizi bu akşam Rocky, Tum tum ve Colt’un maceralarına davet ediyorum. Ustaları ise kendi büyükbabaları. Kötü adamları ninjalık üzerine odaklanarak yeniyorlar ve ayrıca kardeşler. Her filmde, birilerine yardım ediyor ve ellerindeki gücü daha iyi
kullanmayı öğreniyorlar. Onların kendi gücü ise ninjalık üzerine
odaklanıyor.

Filmin başrollerinde; Victor Wong, Michael Treanor, Chad Power, Patrick Labyorteaux ve Max Elliott Slade yer alıyor. Yönetmen ise Jon Turteltaub.

3 Ninjas Kick Back, 3 Ninjas Knuckle Up ve son filmi 3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain serisin diğer filmleri ancak hiçbiri ilk filmin tadını veremediği için, biraz gölgede kaldılar. Gelelim 3 Küçük Ninja’yı eğlenceli yapan nedenlere.

“Yıl olmuş 2013, böyle filmler bana pek çekici gelmiyor” diyorsanız, sizi geçmiş zamanlara geri götüreyim. Zamanının en güzel filmleri, arşivlik yığınla görselleri bile ne kadar hoş görünürdü gözümüze. Ninja Kaplumbağalar olsun, Evde Tek Başına olsun, Hababam Sınıfı olsun ve daha yazabileceğim yüzlerce başarılı film, bu aralar gölgede kaldı ancak bunları izlemekten hiç bıkmayan insanlar da oldu.

Hala televizyon yayınlarında denk geldiğiniz, güzel ve bir o kadar da eski film vardır. Bunlardan biri de 3 Küçük Ninja işte ancak ilk filmi kadar, hiçbir filmi başarılı olamadı. Diğer filmlerin geri kalmasının en önemli nedeni, küçük ninjalarımızın yüz olarak değişmesiydi.

Küçük ninjalarımızın her biri, birbirinden farklı. Bildiğiniz kahramanlık hikayesi gibi. Giydikleri kıyafetlerin rengi bile, onların karakterlerini belli ediyor.  Daha fazla lafı uzatmadan, sizi küçük ninjaların fragmanlarıyla baş başa bırakayım. Eğlenecek, gülecek ve yeri gelinde az da olsa gözlerinizin dolacağını göreceksiniz. İzleyebileceğiniz en şirin karakterleri de bir arada görecek, onlarda ninjacılık oynayacaksınız. Ne demişler “Ninjalık yaşta değil, yürekte biter.” Aslında dememişler, bunu şimdi ben uydurdum. İyi seyirler beyler ve bayanlar.

3 Ninjas

3 Ninjas Kick Back

,3 Ninjas Knuckle Up

3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu