Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (11 Mayıs 2012)

Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler giriyor…

Safe (Koruyucu)
Gösterim tarihi: 11 Mayıs

Başrolde Jason Statham’ın yer aldığı Safe, intihar etmeyi düşünen bir adam, Rus mafyası ve 10 yaşındaki dahi Çinli çocuğun yollarının kesişmesiyle yaşanan ilginç olayları ekrana getiriyor.

Intouchables (Can Dostum)
Gösterim tarihi: 11 Mayıs

Filmde, yamaç paraşütü kazası sonucu felç olan çok zengin bir aristokratın, kendisine bakmasını için işe aldığı eski bir hükümlüyle bir araya gelmesinin sonrasında ikisinin de hayatlarının nasıl değiştiği anlatılıyor.

One For The Money (Aşk ve Para)
Gösterim tarihi: 11 Mayıs

Stephanie Plum, eşinden ayrılmış, parası olmayan ve yeni bir iş bulma peşinde olan bir kadındır. Torpille bulduğu yeni işinde ise, lise yıllarında aşık olduğu erkekle karşı karşıya gelir. Üstelik suçlanmakta olan biridir ve Plum, eski erkeğinin suçsuz olduğuna inandığı için onun yanında yer almak ister.

İkizler Firarda
Gösterim tarihi: 11 Mayıs

Film, bir sohbet sırasında babalarının konuşmalarını yanlış anlayan ve yıllar önce ölen annelerinin aslında ölmemiş olacağını düşünerek yola çıkan kızların hikayesini beyazperdeye taşıyor. Tabii bu çıktıları yolculuk, o kadar da kolay değildir.

Can
Gösterim tarihi: 11 Mayıs

Çocuk sahibi olamayan Cemal ve Ayşe çiftinin evliliği, Cemal’in çocuk sahibi olmak istediği için yasa dışı yollara başvurması sonucu sarsılıyor. Ayşe, Can ismi verilen çocuğu kabullenmekte zorluk çekerken, bir yandan da eşi Cemal ile arası bozuluyor ve olumsuzluklar bununla da bitmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu