Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (18 Mayıs 2012)

Marvel Yenilmezler’den Orijinal İmzalı Poster Kazanma Şansı

The Walt Disney Company, gösterime girdiği tüm ülkelerde 1 numaradan açılışlar yaparak bütün rekorları altüst eden Yenilmezler filminin global olarak elde ettiği 1 milyar $ hasılat başarısını Facebook takipçilerine yönelik bir yarışma ile kutlamaya hazırlanıyor.

Marvel’in gelmiş geçmiş en büyük süper kahraman filmi Yenilmezler özelinde, Facebook’ta Marvel Yenilmezler Türkiye fan sayfasında 18 Mayıs Cuma günü başlayacak yarışmada arkadaş listesinden Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Loki ve Nick Furry karekterleriyle kendi Yenilmezler takımını kurup gönderen katılımcılar arasında yapılacak çekilişin 3 talihlisine Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Cobie Smulders ve Clark Gregg imzalı 3 adet orijinal poster kazanma şansı sunulacak.

İlgili sayfa için: TIKLAYIN

What To Expect When You’re Expecting (Dikkat Bebek Var!)
Gösterim tarihi: 18 Mayıs

Filmde, doğum yapmalarına az bir süre kala yolları kesişen beş bayanın birlikte hareket etmeleri ve ne kadar plan yaparlarsa yapsın, hayatın önlerine getirdiği sürprizler izleyiciye sunuluyor. Yapımda, Jennifer Lopez ve Cameron Diaz gibi yıldızlar da rol alıyor.

Un été brûlant (Yakıcı Bir Yaz)
Gösterim tarihi: 18 Mayıs

Başrolde Monica Bellucci’nin yer aldığı filmde, ateşli aşk yaşayan bir çiftin, İtalya’ya gerçekleştirilen bir arkadaş daveti sonrasında aralarının açılması ve yeni ilişkiler konu ediliyor.

The Dictator (Diktatör)
Gösterim tarihi: 18 Mayıs

Borat ile büyük ilgi uyandıran Sacha Baron Cohen, şimdi de Diktatör ile karşımızda. Oyuncu, filmde ülkesindeki her şeyden sorumlu tek kişi; istediğini yapan, istediğini engelleyen bir yöneticiyi canlandırıyor.

Sağ Salim
Gösterim tarihi: 18 Mayıs

Salim, hem ölmekten, hem de ölülerden çok korkan kendi halinde bir şöfördür. Birgün köyün muhtarı, şehirler arası taşınmak üzere bir cenazeyi götürmesini ister. En başta kabul etmese de, ısrarlara dayanamaz ve komedi dolu yolculuğu da başlar.

Öz Hakiki Karakol
Gösterim tarihi: 18 Mayıs

Hırsızlık yapmak için yenilikçi fikirler tükenmiyor! Bu kez, bir kumarhanenin soyulması için hırsız arkadaşlar, sahte bir karakol kuruyor ve bir yandan plan yaparken, diğer yandan da her şeyden habersiz vatandaşlara yardım ediliyor. Ancak bu karakola bir stajder geldiğinde ise, tüm işler değişecektir.

Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin)
Gösterim tarihi: 18
Mayıs

Disney’in unutulmaz filmlerinden
olan Güzel ve Çirkin, 21 yıl aradan sonra bu kez 3D teknolojisiyle
vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmde yanlışlıkla lanetli bir kaleye
gelen ve buradaki çirkin yaratık tarafından hapsedilen güzel kız
Belle’nin macerası konu ediliyor. Acaba o yaratık, gerçekten de bir
yaratık mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu