Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (20 Nisan 2012)

Battleship
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Stüdyo: Universal

Amiral Battı oyunundan ilham alınarak hazırlanan bu filminde, dünyayı tehdit eden güçlere karşı karadan, havadan ve denizden verilen ortak mücadele gözler önüne seriliyor. Bilim kurgu türündeki yapımda, ünlü şarkıcı Rihanna da rol alıyor. Yapımcı ve yönetmen koltuğunda ise, Hancock filminden de tanıdığımız Peter Berg bulunuyor.

The Awakening (Öbür Dünyadan)
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Stüdyo: Warner Bros.

Film, Birinci Dünya Savaşı sonrasında psikolojik olarak da çöküntü yaşayan İngiliz halkının doğa üstü güçlere inanmaya başlaması ve ardından gelişen ilginç olaylarla start alıyor. Doğa üstü olaylarla ilgilenen bir araştırmacı olan Florence Cathcart’a, bir okulda hayaletlerin olduğu ihbarı gelir ve o da bunu araştırıp, kendi yöntemleriyle çözmek için yola çıkıyor. Ancak karşılaşacakları, beklediklerinden çok farklı şeylerdir aslında…

MAR
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Dağıtım: Özen Film

Mar, yaşadıkları coğrafya ve hayatın zorlukları karşısında yaşamlarını sürdürmeye çalışan üç yalnız erkeğin mücadelesini ve sevgi arayışını konu alıyor.

Outback (Sevimli Kahraman)
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Stüdyo: Lotte Entertainment

Nadir rastlanan türde bir koala olan Johnny, görünüşü sebebiyle sürekli çevresindekiler tarafından dışlanmış ve ilginç görülmüştür. Ancak günün birinde Hamish ve Higgens ile karşılaştığında, hayatı komple değişecek, artık bir kahraman olmak için mücadele verecektir.

The Pirates! Band of Misfits (Korsanlar)
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Stüdyo: Sony Columbia

Gideon Defoe’nun aynı isimli kitabından beyazperdeye aktarılan Korsanlar, “Yılın Korsanı” ödülünü almak için büyük bir maceraya atılan Kaptan Korsan’ın rakip korsanlara karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

I Spit on Your Grave (Mezarına Tüküreceğim)
Gösterim tarihi: 20 Nisan
Dağıtım: Medya Vizyon

Film, roman yazmak için küçük bir eve taşınıp, yalnız yaşamaya başlayan Jennifer Hills’ın başına gelen korkunç olayları ve ardından giriştiği intikam mücadelesini konu alıyor. Bir gece Hills’ın evi, yaşadığı sokaktaki erkekler tarafından basılıyor ve hem darp ediliyor, hem de tecavüze uğruyor. Bu korkunç gecenin sonunda ise, intikam için yemin ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu