Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (22 Haziran 2012)

Bakalım bu hafta vizyona neler giriyor?

The Innkeepers (Ruhlar Öteli)
Gösterim tarihi: 22 Haziran

Klasik hayalet hikayeleri artık pek çekici olmasa da, yeni benzer örneklerini görmeye devam ediyoruz. Filmde, hayaletli olduğu söylenen bir oteli araştırmaya giden ve sırları bir bir açığa çıkaran ikili Claire ve Luke’un gerilimli macerası ekranlara geliyor.

La Fée (Aşk Perisi)
Gösterim tarihi: 22 Haziran

Küçük bir otelde, gece vardiyasında çalışan Dom, bir gece gizemli bir kızın otele geldiğini görür. Eşyasız ve ayakları çıplak olan bu kız, “Ben meleğim, üç dilek iste benden” der ve Dom da dileklerini söyler. İki isteğinin ardından kız ortadan kaybolur, ancak Dom ona aşık olmuştur bile. Peki bundan sonra ne olacak?

Piranha 3DD
Gösterim tarihi: 22 Haziran

İşte klişe bir gerilim filmi daha. Doğal park alanında su kayağı yapmak isterseniz ne olur? Eğer bu bir gerilim filmiyse, mutlaka piranha gibi tehlikeli hayvanlar sizi rahat bırakmaz, hatta hayatınızı dahi elinizden alabilir.

Darling Companion (Can Yoldaşım)
Gösterim tarihi: 22 Haziran

Filmde, uzun yıllardır evli olan orta yaşlı bir çiftin, yol kenarında buldukları köpeği sahiplenmeleriyle hayatlarında yaşanan değişiklikler gösteriliyor. Ancak günün birinde köpek kaybolunca, çift de onu bulmak için harekete geçiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu