Oyun Haberleri

Bu hafta vizyona girecek filmler (16 Mart 2012)

Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler giriyor…

Patlak Sokaklar – Gerzomat
Gösterim tarihi: 16 Mart 2012
Stüdyo: Ans Production

Amerikan filmlerini tiye alan Patlak Sokaklar, Internet ortamında yayımlanan viral videolarının ardından BatesMotelPro ekibinin ilk uzun metajlı filmi olma özelliğine sahip. Filmde Black Jack isimli haydutun hapisten kaçması ve onu zamanında hapse tıkan iki dedektiften intikam almak için yaptıkları gözler önüne seriliyor.

Süper Türk
Gösterim tarihi: 16 Mart 2012
Stüdyo: –

Başrolünde ve yönetmen koltuğunda Tamer Karadağlı’nın yer aldığı film, sıradan bir adamın, aslında sıradan olmadığını yanlışlıkla öğrenmesi ve sonrasında keşfettiği güçleriyle hayatının bir anda nasıl değiştiğini anlatıyor.

Contraband (Son Vurgun)
Gösterim tarihi: 16 Mart 2012
Stüdyo: Universal

Geçmişinde birçok suç işleyen ve daha sonra bunlardan kurtulup, düzgün bir hayat yaşamak isteyen Chris Farraday (Wahlberg), evlenir ve bir aile kurar. Ancak suç dünyası peşini bırakmaz ve eşinin kardeşinin bulaştığı belada, bir süre sonra o da kendine bir yer bulur. Farraday, eski suç dostlarıyla bir araya gelerek, milyon dolarlık vurgun için harekete geçer.

Bel Ami (Aşkım benim)
Gösterim tarihi: 16 Mart 2012
Stüdyo: Universal

Filmde, yakışıklı, ama parası olmayan bir asker Georges Duroy’un Paris sosyetesine kısa yoldan giriş yapmak için yaptıkları anlatılıyor. Duroy, genç-yaşlı fark etmeksizin birçok sosyetik bayanı baştan çıkararak yavaş yavaş zengin olmaya çalışmaktadır, ama daha sonra karşısına çıkacak olan bir bayan, tüm hayatını değiştirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu