Oyun Haberleri

Bu hafta vizyona girecek filmler (23 Mart 2012)

Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler giriyor…

Apollo 18 (Apollo 18 – Ölüm Yolculuğu)
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Stüdyo: Dimension Films

1970’li yıllarda Ay’a yapılan son bilinen seyahatin bir yıl sonrasında, iki astronot daha Ay’a özel bir görev için gönderilir, ancak bundan dış dünyanın haberi yoktur. Bu görevle ilgili bir kaset, 40 yıl sonra ortaya çıkınca, o astronotların macerasından da dış dünya ilk kez haberdar olur.

The Hunger Games  (Açlık Oyunları)
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Stüdyo: Lionsgate

Felaket senaryolarına bir yenisi daha ekleniyor. Günümüze yakın bir gelecekte, yaşanan felaketler sonucunda Kuzey Amerika devleti yok olur ve yerine Panem isminde bir ülke kurulur. 12 eyaletten oluşan ülkede, hem eğlence, hem de dikkat çekme amaçlı olarak düzenlenen Açlık Oyunlarında, hayatta kalabilmek için rakiplerini etkisiz hale getirmeye çalışan insanları izleyeceğiz, hatta en dikkat çekenleri de Katniss ve 16 yaşındaki küçük kardeşi Primrose.

The Grey (Gri Kurt)
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Stüdyo: Open Road

Alaska’da petrol çalışmalarında bulunmak üzere yola çıkan, ancak geçirdikleri uçak kazası sonucu bir adada mahsur kalan ekibin, vahşi doğadaki aç kurtlara karşı hayatta kalma mücadelesini gözler önüne seriyor.

El yazısı
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Stüdyo/Dağıtım: Medya Vizyon

45. Altın Portakal Film Festivali’nde ortak yapım senaryo geliştirme ödülünün sahibi olan filmde, Anadolu’nun güzel kasabalarından birinde, mutluluğun peşinde düşen sıradan insanların öyküsü anlatılıyor.

Bir Ses Böler Geceyi
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Stüdyo/Dağıtım: Tiglon

Ahmet Ümit’in aynı isimli eserinden sinemaya uyarlanan filmde, bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Süha’nın, yağmurlu bir gecede mezarlık duvarına çarparak kaza geçirmesi sonucu mezar taşlarının arasında uyanması ve geçmişine doğru gizemli bir yolculuğa çıkmasını anlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu