MK TV

Bu oyuna dikkat! Manor Lords İlk Bakış

Strateji türü oldukça başarılı örnekleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şehir kurma dinamiklerinin yanı sıra içerisinde savaş ve politika gibi özellikleri de barındıracak olan Manor Lords ise son dönemin en dikkat çeken oyunlarından birisi. Steam’de demosu yayınlanan oyun özellikle türü seven oyuncuların kesinlikle göz atması gereken dinamikler içeriyor. Biz de hızlıca bir göz attığımız bu demo sonrası Manor Lords ilk bakış videomuzla karşınızdayız.

Umut vaat eden strateji oyunu: Manor Lords İlk Bakış

Manor Lords her ne kadar yukarda saydığım özellikleri içerisinde barındıracak olsa da Steam Next Fest etkinliğinde yayınlanan demo sürümü sadece şehir kurma kısmına odaklanmış. Küçük bir kamp alanı ile, beş kişiden oluşan topluluğunuzu büyütüyor ve aldığınız görevler ile birlikte büyük bir yerleşim alanı olmaya çalışıyorsunuz. İnşa sistemi, erzak toplama ve takas gibi özellikler demo sürümünde sorunsuz bir şekilde işliyor.

Manor Lords içerdiği özellikler ve ufak dokunuşlar ile birlikte bu türde umut vaat eden bir oyun olduğunu her dakikasında hissettirmeyi başarıyor diyebiliriz. Oyunun demosunu Steam’de indirerek deneyebilir, aşağıdan göz atabileceğiniz ilk bakış videomuzdan ise oyunun dinamikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu