Oyun Haberleri

Bu Witcher 3 modu oyuna yeni görevler ekliyor

CD Projekt RED’in efsane RPG’lerinden The Witcher 3 – Wild Hunt için enfes bir mod geliştirildi. Yeni Witcher 3 modu sayesinde oyunda yüzeysel kalan aslında çok önemli karakterlerden birini yakından tanıma şansına sahip oluyoruz. Oyunun ilk tanıtım fragmanlarında gördüğümüz ve oyunda da Blood and Wine DLC’sinde karşımıza çıkan Orianna, bu yeni mod ile ekranlarımızda çok daha fazla zaman geçirecek. Yayınlanan tanıtım videosu ile oynamak isteyebileceğinizi düşündük.

Witcher 3 modu ile Orianna’yı yakından tanıyın

Oyunda karşımıza çıkan en bilinmez, gizemli karakterlerden biri olan Orianna’yı konu alan yeni mod, oyuna hikayeden bağımsız yeni görevler ekliyor. “A Night of Nightmares” ve “A Night to Remember” görevleri ile yeni metinler, ara sahneler ve ödüller oyunda yer alacak. Orianna’nın hikayesini devam ettirmek istiyorsanız deneyebilirsiniz. Söz konusu Witcher 3 modu için yayınlanan videoya da hemen alt taraftan göz atabilirsiniz. Seriye aşina oyuncular için oldukça tanıdık kısımlar içeriyor.

Bildiğiniz gibi serinin Netflix uyarlaması için de ikinci sezonun yakında çıkması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonunda Wild Hunt karşımıza çıkacak. Özellikle son oyunda daha yakından tanıdığımız Wild Hunt’ı bilmeyenler için hazırladığımız yazıya da alt taraftaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu Witcher 3 modu oyuna yeni görevler ekliyor

Aynı zamanda Witcher 3’ün PS5 ve Xbox Series X sürümlerinin de bu yılın ikinci yarısında çıkması bekleniyor. Sizler de konu hakkında görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu