Oyun Haberleri

Bungie: Hikaye bittikten sonra oyuncular sıkılmayacak

Bu senenin en çok merak edilen yapımları arasında yer alan Destyin 2’ye dair yeni bilgiler elde etmeye devam ediyoruz. Bungie yetkilileri, ana senaryonun ilk oyunda olduğu gibi güzel olacağını vurguluyor ve hikaye bittikten sonra oyuncuların oyundan sıkılmayacağını garanti ediyor. Daha çok MMORPG’lerde karşılaştığımız “Grind” olarak nitelendirilen devamlı aynı objektifi yapma durumu, muhtemelen Destiny 2’de var olmayacak.

Şimdilik bu durumda hakkında kesin konuşamıyoruz ancak Bungie, ikinci oyunun ilk oyunun aksine daha komplike bir yapıda olacağını söylüyor. Hikaye bitiminin ardından oyunun yine oynayabileceğimizi söyleyen geliştiriciler, Destiny 2’nin yeni mekaniklerine oldukça güveniyor. Oynanabilirlik anlamında oldukça derin mekaniklere sahip olan Destiny, ilk oyununda ana senaryodan sonra kendisini tekrar etmesi yüzünden büyük oranda oyuncu kaybı yaşamıştı.

Devamlı aynı objektifi yaptığınız oyunun sonu herhangi bir şekilde getirilemiyordu. Önünüze aynı olaylardan oluşan bir görev dizisini devamlı sunan ilk Destiny, bu yönüyle klasik bir MMORPG oyununa benziyordu. Bakalım ikinci oyun, ilk oyunun aksine daha farklı görevler ile karşımıza çıkabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu