Oyun Haberleri

Burnout Paradise’ın Remastered versiyonu resmi olarak duyuruldu

2010’lara doğru yaklaşırken, EA ve Criterion Games tarafından çıkarılan Burnout Paradise, eski Burnout oyunları kadar sevilmiş, yeni ve eski oynanış tarzlarını birleştirdiği için oyunculardan yüksek not almıştı. Electronic Arts, dün akşam, daha öncesinde kimseye belirtmeden, Burnout Paradise’ın Remastered versiyonunun geleceğini yayınladıkları fragman ile belirtti.

Bir efsanevi oyun artı sekiz eklenti paketi eşittir eğlence!

Yayınladıkları Burnout Paradise Remaster fragmanı ile herkesin ilgisini çekmeyi başaran EA, tek bir oyunla beraber sekiz adet eklenti paketini de bulunduracak. Aynı zamanda oyunun sunucularının tekrar açılması ve çevrim içi oyun desteğinin geri getirilmesi bekleniyor. Remastered olduğu için, elbette Burnout Paradise, uyarlandığı platformlara göre sorunsuz bir şekilde çalışacak. EA, bunu fragmanda 4K çözünürlük ve 60FPS özelliğinin olduğunu da belirtiyor.

16 Mart 2018 tarihinde PC ve PS4 platformları için satışa sunulacak olan Burnout Paradise Remastered, şimdiden oyuncuların dikkatini çekmeyi kolayca başardı. Yaklaşık bir ay sonra çıkacak olan yapımın, çıktığı ilk senedeki gibi, bolca kaza ve patlamayı beraberinde getireceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu