Oyun Haberleri

Call of Cthulhu’nun çıkış tarihi, Steam’de ortaya çıktı

Yapımcılığını Cyanide Stüdyo, yayıncılığını ise Focus Home Interactive‘in üstlendiği Call of Cthulhu,’nun çıkış tarihi Steam‘de listelendi. Steam’in yaptığı listelemeye göre oyun 30 Ekim 2018′de çıkış yapacak. Focus Home Interactive tarafından resmi bir duyuru henüz gelmemiş olsa da, Steam’in bu listelemesi oyunun çıkış tarihini ortaya çıkartmış olabilir.

Steam, Call of Cthulhu’nun çıkış tarihini paylaştı

Korku, gerilim  edebiyatının en önemli isimlerinden H.P Lovecraft‘ın aynı adlı eserinden uyarlanarak geliştirilen korku oyunu Call of Cthulhu’nun çıkış tarihi ortaya çıktı. Steam yaptığı listeleme ile, merakla beklenen oyunun çıkış tarihini paylaştı. Steam’in yaptığı listelemede oyunun 30 Ekim 2018′de çıkış yapacağı belirtiliyor. Macera Rol yapma oyunu ve Lovecraftvari oyun mekanikleriyle dikkat çeken oyunda, korku öğeleri ön plana çıkıyor.

Oyunun H.P Lovecraft’ın gizemli ve korkutucu dünyasını ne kadar yansıtacağı merak konusu. Call of Cthulhu oyunu 1924 yılında geçiyor. Oyunda araştırmacı dedektif, Edward Pierce karakterini kontrol ediyoruz. Boston’da bulunan Darkwater adasında, bir sanatçının ve ailesinin ölümünün ardında yatan gerçeği bulmak için görevlendiriliyoruz. Oyun PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkış yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu