Oyun Haberleri

Call of Duty 2 Unreal Engine 5 remake harika görünüyor

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden birisi olan Call of Duty, dünya genelinde milyonlarca oyuncuya ve hayrana sahip. Oyuncular baktılar ki Activision onların bazı isteklerini görmezden geliyor, hayranlar da kolları sıvayıp kendi işlerini kendileri yapmaya kadar verdiler. İşte karşınızda serinin en sevilen oyunlarından olan Call of Duty 2 Unreal Engine 5 remake versiyonu. Videoyu izlerken sahnelere çok dikkat edin.

Call of Duty 2 Unreal Engine 5 remake, bizi günümüz teknolojisi ile geçmişe götürüyor

Activision firması, eski oyunlara yeniden can vermek istemiyor. Fakat oyuncular bazı kült oyunların günümüz teknolojisi ile yeniden oynamanın güzel olabileceğine fazlasıyla inanıyorlar. Bu işe ciddi yaklaşan bir grup hayran, Call of Duty 2 Unreal Engine 5 remake yaparak hayallerini gerçeğe çevirmeyi başarmışlar. Çıktığı ilk günden bu yana zamanın şartları gereği oldukça fazla değişime uğrayan seri, en sonunda hikâye modundan uzaklaşıp sadece çevrimiçi bir oyun olma yolunda ilerledi.

Call of Duty 2 Remake oynamak ister misiniz?

Unreal Engine 5 ile grafik değerlerini yükseltip, modelleri ve kaplamaları yenileyen ekip, ciddi anlamda günümüz oyunlarına fark atacak bir iş ile karşımıza çıkmışlar. Orijinal yapımdaki ses dosyalarını ve Unreal Engine 5 ile yeniledikleri grafikleri birleştirince ortaya çıkan proje, nefesleri kesiyor diyebiliriz. Ekip yayınladıkları video ile neler yapabildiklerini gözler önüne sermişler. Elbette oyunun tamamı yapılmamış, sadece bir bölümü yenilenmiş ama bu bile ne kadar muazzam bir iş yapıldığının kanıtı niteliğinde. Özellikle OMAHA Beach (Normandiya Çıkartması) görüntüleri harika olmuş.

Unreal Engine 5 teknolojisiyle yapılan işleri son zamanlarda çok sıklıkla görmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız, “GTA 3 Unreal Engine 5 ile adeta şov yapıyor” ve  “Silent Hill Unreal Engine 5 ile yapılsaydı nasıl olurdu?” haberleri sadece bunlara bir örnek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu