Oyun Haberleri

Call of Duty 2023 onaylandı

Bu yılın başlarında, Activision’ın Call of Duty 2023 sürümünü atlayacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Activision, bu söylentiyi sona erdirecek açıklaması firmanın son üç aylık mali raporunda açıklandı. Call of Duty 2023 oyunu geliyor.

Call of Duty 2023 duyuruldu

Activision’ın son üç aylık mali raporu açıklanırken firmadan gelen “Call of Duty: Modern Warfare 2’nin getirdiği ivmeyi 2023’e taşımak için sabırsızlandıkları” açıklaması ile kesinlik kazandı. Call of Duty’nin yarım milyardan fazla oyuncuya ulaştığı ve katılım ve oyuncu yatırımında artış sağladığı üç yıllık bir dönemin ardından, bu lansmanlar, markayı yeni zirvelere taşımayı amaçlayan yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Call of Duty 2023 duyuruldu

Activision, satış rekorları kıran serinin bir sonraki yapımında tam premium sürüm ve ücretsiz oynama dahil olmak üzere bir çok farklı satış modelini de oyuna getirmeyi planlıyor.

Şu aşamada oyun hakkında başka hiçbir bilgimiz olmasa da platform olarak PS5, Xbox Series X | S ve PC için çıkacağı kesin. Ancak ne oyunun hangi başlık altında yayınlanacağı ya da hangi stüdyo tarafından geliştirileceği bilinmiyor.

Sadece Modern Warfare 2 ile 1 milyar doları aşan bir ciro yapan Activision’ın gelecek yıl yeni bir Call of Duty oyununa odaklanmayı istemesi hiç de şaşırtıcı değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu