Oyun Haberleri

Call of Duty: Advanced Warfare, seriyi “bir adım ileri” taşıyor

Call of Duty markası, genelde her sene çıktığı için ve çoklu oyunculu modlarına anlamlı yenilikler getirilmediği için sıkça eleştirilir.

Görünüşe göre bu sene çıkacak CoD markasının son halkası Call of Duty: Advanced Warfare, serinin önceki oyunlarından farklı olabilir çünkü oyunu geliştiren Sledgehammer Games’in kurucularından Michael Condrey, oyunun çoklu oyunculu modlarının, CoD serisinden “bir adım ötede” olacağını belirtti.

Her ne kadar detayları paylaşmasa da Condrey, yayımlanan videolarda gördüğümüz exosuit ve farklı aletlerin, çoklu oyunculu modlarda da bulunacaklarını söyledi. Konuyla ilgili konuşan Condrey, ” Bizim çoklu oyunculu modlarımız, bana soracak olursanız serinin en yeni ve en büyük değişimlerini; oyunculara sorarsak, uzun zamandır görmeyi bekledikleri yeni ve havalı aletleri barındırmakta. Bu, seriyi bir adım ileriye taşımaktır. Bildiğiniz gibi oyunu yaklaşık üç yıldır geliştirmekteyiz ve yayımladığımız videolarda gördüğünüz her şey, çoklu oyunculu modlar için de geçerlidir.” açıklamasını yaptı.

Call of Duty, Advanced Warfare; Xbox One, PS4 ve PC sahipleri için geliştirilmekte. Oyun, 4 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu