Oyun Haberleri

Call of Duty Black Ops 4, bu sene Battlefield 5’i ezdi geçti

Bu sene Call of Duty serisini sıraya göre Treyarch ekibine emanet eden Activision, seriden ilk defa hikaye modunu çıkarttığı için tepkileri toplasa da, son oynanabilir olan beta süreçlerinden sonra üzerindeki olumsuz okları sildi. Blackout modu sayesinde sükse yapan yeni yapım, ortaya çıkan bilgilere göre Battlefield 5‘ten daha popüler durumda. Githyp isimli istatistik sitesinin paylaştığı bilgilerde yıllar sonra ilk defa bir Call of Duty oyununun internet popülerliği anlamında Battlefield’ı geride bıraktığı ortaya çıktı.

Call of Duty: Black Ops 4 mü daha iyi? Yoksa Battlefield 5 mi?

Oyunların Twitch platformunda izlenme sayılarını karşılaştıran site Call of Duty: Black Ops 4’ün, Twitch’te anlık olarak 367,000 kişi tarafından izlenmeye kadar çıktığını söylüyor. DICE’ın yeni oyunu Battlefield 5 ise anlık olarak sadece 150,000 izlenmeye kadar çıkabilmiş.

Bir önceki oyun olan Battlefield 1’in ise yine Black Ops 4’ü geçemediği de gözlerden kaçmadı. Red Dead Redemption 2 ve Black Ops 4 yüzünden (öyle tahmin ediyoruz) ertelenen Battlefield 5, bakalım günün sonunda oyuncuları memnun edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu