Oyun Haberleri

Call of Duty hilecilere göz açtırmayacak

Activision, Call of Duty hilecilerine “sevgi dolu” bir mesaj gönderdi. Call of Duty Twitter hesabından yayınlanan görselde, “Sevgili hileciler” ile başlayan metin, “ne kasttetiğimizi çok yakında anlayacaksınız” cümlesi ile bitiyor. Tweet’in altındaki tepkiler çoğunlukla olumlu, hile kullanıcılarının “cevabı”nın ne olacağı merak konusu. Henüz oyun çıkmadan Call of Duty Vanguard hileleri satılmaya başlanmıştı.

Call of Duty hilecilere sevgilerini yolladı

Dün, Call of Duty resmi twitter hesabından “Yarın görüşürüz” mesajıyla yayınlanan metin şöyle:

” Sevgili hile yapan oyuncular, hepimiz oyunları seviyoruz, bu bizim tutkumuz. Dünyanın en iyi  oyuncu kitlesine oyun yapıyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Her zaman en doğru kararları vermiyor olabiliriz ancak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”

Call of Duty hilecilere

Oyunculardan büyük destek alan mesajın tonu sertleşerek devam ediyor:

” Hile yapmak herkesin oyun tecrübesini berbat eder.  Hilecileri kimse sevmez ve bizim amacımız, oyun geliştiricilerimiz, hayranlarımız ve dünyanın her tarafındaki Call of Duty oyuncuları için eğlenceli ve adil bir oynanış tecrübesi sunmaktır

Hilecilerin aramıza yeri yok, hilecilere tavizimiz de yok. Ve yakınde ne demek istediğimiizi anlayacaksınız.”

Call of Duty Vanguard’ın çıkmasına – 5 Kasım- bir aydan az bir süre kala, Activision’ın ne kastettiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu