Oyun Haberleri

Call of Duty: Infinite Warfare’e küçük ödemeler geliyor

Oyun dünyasının kuşkusuz en çok satan serilerinden biri olan Call of Duty serisi, son yıllarda takındığı gelecek teması ile yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Bizler serinin yaratıcısı olan Infinity Ward’dan yine bir 2. Dünya Savaşı temalı bir Call of Duty beklerken, ipin ucunu kaçırıp bizleri uzayın derinliklerine yollayan Call of Duty, tanıtım fragmanı ile de adeta skandal olmuştu.

YouTube’un en beğenilmeyen ilk 10 videosuna hızlı bir giriş yapan Call of Duty: Infinite Warfare, gelecek tepki az çok tahmin edilmiş olacak ki oyunu satın alan herkese, serinin en başarılı oyunu sayılan Call of Duty: Modern Warfare’in Remastered sürümü hediye ediyor.

Bugün ise hali hazırda Activision’ın çizilmiş karizmasını daha da çizecek bir haber geldi. Sony PlayStation Store’da gözüken bilgiye göre Call of Duty: Infinite Warfare’e çok yakında küçük ödemeler eklenecek. Bu sayede Black Ops III’te olduğu gibi oyun içerisinde sürpriz kutular satın alabileceğiz. Ancak Call of Duty: Infinite Warfare’de kutulardan çıkan silahların, normal silahlardan daha güçlü olması dolayısı ile yapım, yoğun bir şekilde P2W eleştirileri alacak gibi gözüküyor. CoD Points’leri ücretleri ise şu şekilde olacak:

  • 200 CP for $1.99 USD
  • 1100 CP for $9.99 USD
  • 2400 CP for $19.99 USD
  • 5000 CP for $39.99 USD
  • 13000 CP for $99.99 USD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu