Oyun Haberleri

Call of Duty: Modern Warfare 2 yeni çağ ile karşımızda

2009 yılında çıkmış olan Call of Duty: Modern Warfare 2 oyunu, oynanışının kalitesi,  hikayesinin sürükleyiciliği ve karakterlerin gerçekliği ile çok beğenilmiş, bir çok oyuncu tarafından Call of Duty serisinin en iyi oyunu olarak gösterilmişti. 

Bugün, yaklaşık iki saat önce, yeni Call of Duty oyununun kısa bir videosu yayınlandı. Arka fonda bir telsiz konuşmasında “Call for backup” kelimeleri seçiliyor. (destek çağırın) 

Sonrasında Modern Warfare II olarak son halini alan logo bir çok soruyu da beraberinde getirdi. 

Yeni logo, yeni Call of Duty: Modern Warfare 2

Bilindiği üzere, Modern Warfare II’nin senaryo kısmının remastered versiyonu 2020 de yayınlanmıştı.  Ancak multiplayer ı hiçbir zaman çıkartılmamıştı. Şimdi oyuncular heyecanla, “acaba multiplayer geri mi geliyor?” diye twitter da sormaya başladılar.  2 sene önceki oyunun hikayesini yenileyerek yeni bir oyun da yapıyor oldukları da öne sürülüyor. 

Bunun yanı sıra, Escape From Tarkov oyunu gibi yeni bir multiplayer modunun da olabileceği gelen bilgiler arasında. Eğer dedikodular ve sızdırılan bilgiler doğruysa, şimdiye kadar yapılmış olan en kanlı CoD oyunu ile karşı karşıya kalabiliriz. Kullanılan silahın kalibresine göre uzuv kopmaları, gerçekçi vahşet, yeni tipte bir oynanış ile, ekip arkadaşlarınıza talimat verebilme gibi. 

Ancak kesin olan bir bilgi var ki, o da “Modern Warfare 2” ile yeni bir Call of Duty “çağı” başlayacağı. Bu yeni dönemin neler getireceğini de firmanın yayınlayacağı oynanış videosunda göreceğiz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu