Oyun Haberleri

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone sezon 3 videosu yayınlandı

Sürpriz bir şekilde ortaya çıkan ve son dönemin en başarılı Battle Royale oyunlarından biri olmayı başaran Call of Duty: Warzone için Sezon 3 ile birlikte yenilikler de geliyor. Ghost başta olmak üzere seriden aşina olduğumuz birçok karakter, 3.sezon ile birlikte savaş alanına iniyorlar.

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone sezon 3 videosu yayınlandı

Modern Warfare için 2 yeni harita ekleyecek olan 3.sezon yeniliklerinde ayrıca 3 önemli karakterin de oyuna eklendiğini görüyoruz. Bu karakterler dışında oyuna tabi ki yeni silah, araçlar ve oyun modları da ekleniyor. Sadece keskin nişancı ya da pompalı tüfek kullanabileceğimiz modlar böylelikle oyuna eklenmiş olacak.

Sezon 3 ile birlikte ayrıca oyun için en çok beklenen konulardan birisi de çözüme kavuşuyor. Artık 4 kişilik ekip ile Warzone haritasına atlayabilecek ve daha büyük çatışmalara imza atabileceksiniz. Tüm platformlarda bedava olarak yayınlanacak olan bu güncelleme aynı zamanda Modern Warfare için 6×6 bir oyun modunu da çoklu oyuncu modlara ekleyecek. Sezon 3 fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu