Oyun Haberleri

Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler

Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler. Phill Spencer, bugün yayınladığı açıklamada Microsoft’un Activision-Blizzard satın alımı tamamlandığı zaman, başta Call of Duty olmak üzere Overwatch ve Diablo gibi büyük oyunların, Playstation’a çıktıkları gün Gamepass’e de geleceklerini müjdeledi. Spencer, amaçlarının “her yerde, herkes için oyun” anlayışı olduğunu yineledi.

Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecek

Spencer, Call of Duty, Overwatch ve Diablo’nun Gamepass’e geleceğini ancak Playstation’a da çıkacaklarını vurguladı. Yani Acti-Blizz oyunları Xbox’a özel olmayacaklar.  Spencer, Gamepass’in amacının “olabildiğince fazla insana oyunları ulaştırmak” olduğunu vurgulamış. Bu konudaki son tartışmalı oyun Death Stranding’in Gamepass‘e eklenmesi olmuştu.
Call of Duty oyunları Gamepass
Spencer’ın açıklamasının detayları şöyle:
” Activision-Blizzard’ın sevilen oyunlarını -Overwatch, Diablo, Call of Duty gibi- Game Pass’e getirerek bu oyunların topluluklarını büyütmek istiyoruz. Gamepass’i iyice büyüterek mobil cihazlar dahil mümkün olan her yere taşımak istiyoruz.

Activision-Blizzard oyunlarının ne zaman Gamepass’e geleceğine dair kesin bir tarih verilmedi. Ancak Spencer daha önceki bir açıklamasında, etrafta dolaşan iddialara rağmen satın alımın gayet iyi ilerlediğini ifade etmişti. Overwatch 2 ve Modern Warfare 2 bu satın alımdan önce piyasaya çıkacak gibi duruyor. Ancak Diablo 4, bu durumda ilk günden Gamepass’e gelen oyunlardan olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu