Oyun Haberleri

Callisto Protocol için atmosferi gözler önüne seren bir video yayınlandı

Bu yılın sonunda piyasaya çıkacak olan ve muhtemelen yılın son bombalarından biri diyebileceğimiz The Callisto Protocol için yeni bir video geldi. Ülkemizde yanlış ön sipariş fiyatlandırması sebebiyle birçok oyuncunun 92 TL’ye Steam sürümünü satın aldığı The Callisto Protocol oynanış videosu bu sefer oyunun atmosferine odaklanmış.

The Callisto Protocol için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Oyunun bu yeni videosuna baktığımızda gerçekten de atmosfer olarak özlediğimiz tarzda bir oyun olacağını fazlasıyla hissettiriyor diyebiliriz. Tabi içerdiği şiddet ve korku öğeleri ile şimdiden yaş sınırı alacağını tahmin etmek çok güç değil. Bu yeni videonun ismi “The Truth of Black Iron” olarak adlandırılmış. Videoda ayrıca The Boys dizisinden hatırlayacağımız Kimiko karakterine hayat veren Karen Fukuhara’nın da oyunda yer alacağını görüyoruz.

Yeni nesil korku oyunu olarak lanse edilen The Callisto Protocol’da Jupiter’in uydusunda yaşanan gizemli olaylara tanıklık edeceğiz. Bilim kurgu türü ile bezenen bu korku oyununun merakla beklenmesinin en büyük sebeplerinden biri ise yapım ekibinde eski Dead Space ekibinin yer alıyor olması. 2 Aralık 2022’de çıkacak The Callisto Protocol Gamescom videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu