Oyun Haberleri

Callisto Protocol yapım süreci tamamlandı

İlk olarak 2020’de Game Awards sırasında geliştirici Striking Distance Studios tarafından iki dakikalık bir fragmanla duyurulan Callisto Protocol’ün yapım süreci için “Tamamlandı” açıklaması yapıldı.

Striking Distance açıkladı: Callisto Protocol yapım süreci tamamlandı

Uzun süredir çok konuştuğumuz ve beklentimizin yüksek olduğu oyun Callisto Protocol yapım süreci tamamlandı. Geliştirici Striking Distance Studios, The Callisto Protocol’ün yıl sonunda piyasaya sürüleceğini resmen duyurdu.

Callisto Protocol yapım süreci tamamlandı

2 Aralık tarihinde satışa sunulacak olan yapım için geliştirici Striking Distance Studios, bir tweet atarak duyuru yaptı ve heyecanla bekleyen herkese teşekkür etti. Stüdyo ayrıca, oyunun hikayesinin geçtiği yer olan Black Iron’da oyuncuların korkuyu deneyimlemelerini sabırsızlıkla beklediklerini de belirtti.

Dead Space oyununun arkasındaki isimler tarafından geliştirilen oyun, 2022’nin en çok beklenen korku oyunları arasında yer alıyor. Callisto Protocol, oyuncuyu zombi benzeri yaratıklarla savaşan klostrofobik bir ortama sokacak.

Lasnman tarihinin yaklaşması ile artan açıklamalarda oyunda 60FPS performans modunu doğrulamıştı. Ayrıca oyunun, AI izleme ve ortam aydınlatmasını algoritmik olarak belirleme gibi diğer grafiksel özelliklerle birlikte ışın izlemeyi destekleyeceği belirtilmişti

Callisto Protocol PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 2 Aralık 2022’de piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu