Oyun Haberleri

Canlı yayında cinnet getiren oyuncu

Video oyun dünyasının en çok oynanan rekabetçi FPS oyunlarından bir tanesi olan Counter Strike: Global Offensive, kitlesi yüzünden oldukça eleştiriliyor. Genellikle sinirli ve diğer oyuncuları rahatsız eden oyunculardan oluşan CS:GO kitlesinden bir yayıncı, canlı yayında kendini kaybetti. İspanyol yayıncı TENSE1983, çoğunlukla yayınlarında sinirlerine hakim olamayan bir yapıya sahip. Ancak geride bıraktığımız günlerde TENSE1983, canlı yayında takım arkadaşını bilerek vurduğu için oyundan atıldı ve yayın ekipmanlarını yerle bir etti.

Canlı yayında oyundan atılınca sinirlerine hakim olamayan oyuncu internette viral oldu

Klavyesini parçalara ayıran yayıncının yaptıklarından pişman olup olmadığından haberimiz yok. Twitch yetkilileri yayıncıya herhangi bir ceza vermekten kaçınırken TENSE1983, yaptığı bu hareketten sonra yayınlarında daha çok izleyiciyi kendine çekmeyi başardı. Kendisinin bu hareketi bilerek yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Fakat bu tarz hareketlerle kendisini takip eden kitleyi etkilediği kesin.

Sonrasında Twitch klipleri arasında viral olan bu video, yüzbinlerce kez izlendi. Kendini oyuna bu kadar çok kaptıran TENSE1983, muhtemelen yeni yayınlarında izleyici toplamak için bu tarz hareketlerine devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu