Sinema/TV - Haberler

Captain Marvel filminin ilk fragmanı geliyor!

Marvel Sinematik Evreni’ne yeni bir yön vermesi beklenen Captain Marvel filminin ilk fragmanı için sonunda somut bir haber geldi. Ortaya çıkan haberlere göre filmin ilk fragmanı önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak.

Captain Marvel filminin ilk fragmanı geliyor

Filmin ilk fragmanının 18 Eylül’de Good Morning America programında yayınlanacağı belirtildi. Aynı programda daha önce Infinity War dahil olmak üzere birçok Marvel filminin fragmanları yayınlanmıştı. Ortaya çıkan bu haber sonrası ise oldukça ilginç bir gelişme yaşandı çünkü yayınlanan bu haberler birer birer yayından kaldırıldı. Comicbook ve Screenrant siteleri öncelikle bu fragman ile ilgili haberlerini yayınladılar fakat kısa bir süre içerisinde her iki site de haberi yayından kaldırdı. Bu da Marvel’ın sürprizi bozulan fragman için müdahalede bulunduğu iddialarını gündeme getirdi.

Kree ırkına karşı mücadele edecek olan Captain Marvel‘ın filminde ayrıca Guardians of the Galaxy filminde karşımıza çıkan Ronan’ı da göreceğiz. Tabi Philip Coulson’ı da unutmayalım. Avengers filminde ayrılan fakat Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde önemli bir rolü olan Coulson, Captain Marvel filminde de boy gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu