Oyun Haberleri

Carrie Fisher’ın cenazesine katıldınız mı?

Dün akşam saatlerinde ölüm haberini aldığımız Carrie Fisher için dünyanın dört bir yanındaki Star Wars hayranları Prenses Leia’yı çeşitli şekillerde anmaya başladı. Fisher için gifler, fotoğraflar, yazılar, videolar ve daha birçok içerik paylaştı. Ama herhalde gerçekleştirilen bu hareketler arasında en duygusal olanı dün Star Wars: The Old Republic’te gerçekleştirilen sanal cenaze töreni oldu.

Ebon Hawk sunucusundaki oyuncular, Reddit’te yapılan bir duyuru üzerine Prenses Leia’nın da memleketi olan Alderaan’daki Organa Kalesi’ne gidip Fisher için bir anma töreni düzenledi. Törene birçok oyuncu katıldı ve hem Star Wars evreni, hem de Fisher üzerine çeşitli sohbetler düzenlendi. Elbette sadece Ebon Hawk değil, diğer birçok sunucuda da Fisher için çeşitli etkinlikler yapıldı.

Her ne kadar aramızdan ayırlmış olsa da, hem film dünyasının ilk ‘güçlü’ kadın ikonlarından birisi olan, hem de Star Wars evreni için çok ayrı bir yere sahip olan Carrie Fisher, serinin hayranları tarafından asla unutulmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu