Sinema/TV - Haberler

Cassian Andor dizisinin çekimleri başladı

The Mandalorian dizisi Disney Plus‘ta yayınlanmaya devam ederken iki yeni Star Wars yapımı daha yola çıkıyor. Obi-Wan Kenobi‘nin hikayesini konu alan dizinin, 2021’de çekimlere başlayacağını daha önce belirtmiştik. Bu sefer de Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminde Cassian Andor karakterine odaklanan spin-off dizisi için hazırlıklar başladı. Jimmy Kimmel’e röportaj veren Diego Luna, mini bir yapım için Londra’da olduğunu açıkladı. Kimmel, Disney Plus ve Lucasfilm’den bahsettiğinde ise, “Onlar benim arkadaşlarım, evet.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

[reklam=496]

İki yeni Star Wars yapımı daha yola çıkıyor

Yıldız Savaşları zaman çizelgesinde Rogue One’ın nerede geçtiğinden bahseden Luna, “Bu garip bir şey, aslında Rogue One’ı anlamak için bilmeniz gereken her şey var. Dizi, canlandırdığım karakterin hikayesini konu alıyor. Ancak söylersem, sanırım sonunu bozabilirim.” dedi. Kimmel, Rogue One’ın nihai sonunu çoktan verdiğini söylediğinde ise, “Evet, başarılı bir şekilde yaptık. Harikaydı. Sonunu zaten bildiğiniz bir hikayeye girmek güzel. Sonrasında küçük nüanslar ve tüm katmanlarla ilgilenebiliyorsunuz. Sonuna ulaşmakla ilgili olmayan bir şey yapmak daha eğlenceli.” ifadelerinde bulundu.

Diziyle ilgili bildiklerimiz şu an için sınırlı, ancak dizinin yapım aşamasında olduğunu bilmek bile gerçekten heyecan verici. Ek olarak Alan Tudyk’in K-2SO, Genevieve O’Reilly’nin de Mon Mothma olarak geri döndüğünü biliyoruz. Ayrıca oyuncu kadrosunda Stellan Skarsgard, Denise Gough ve Kyle Soller gibi ünlü isimler yer alıyor. Bu haber diziyi 2021’de izleme ihtimalimizi artırdı. Cassian Andor dizisi yayınlanana kadar Star Wars özlemimizi The Mandalorian’la gidereceğiz. Onun da ikinci sezonunun bitmesine sadece iki bölüm kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu