Oyun Haberleri

Cataclysm’den ayrıntılar gelmeye devam ediyor



Merlinin Kazanı - Extra Oyuncuların Buluşma Noktası

         Rusya’nın en büyük oyun toplantısı IgroMir 2009’daki “World of Warcraft: Cataclysm” panelinde, oyunla birlikte gelecek olan yeni guild’de level alma sistemiyle ilgili detaylar açıklandı.



         Açıklamalara göre guild üyelerinin “reputation” alması, “boss” öldürmesi, günlük görevler yapması, “achievement” alması, arena ve savaş alanı zaferleri, eşya üretme, level atlama gibi durumlarda “guild”imiz tecrübe puanı alacak.



         Her haftanın sonunda bu guild tecrübe puanı, belli bir birime çevrilecek ve “guild” için eşyalar, “reagent”lar, “tabard”lar, evcil hayvanlar, tarifler, “heirloom” eşyalar ve “guild” yetenek puanlarına dönüştürülebilecek.



         “Guild”iniz level atladıkça, tarif için gereken malzemelerin sayıları ve fiyatları düşecek. “Guild” arayüzü de size guildinizdeki bütün tarifleri görebilmenizi sağlayacak.



         “Guild”de üretilmiş zırhlar her zırh mevkisine uygun olacak ve sadece “guild” içi kullanımda olacak. “Guild”den ayrıldığınızda bu zırhlar “guild” bankasına geri dönecek.



         Son olarak, kesin olmamakla beraber, “guild”ler vergi alabilecekler. Kazandığınız altının belli bir kısmı “guild” bankasına aktarılabilecek. Cataclysm’le ilgili daha çok bilgi aldıkça, detayları size aktarmaya devam edeceğiz.



KAYNAK wow.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu