Oyun Haberleri

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni planlar yapıyor

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 için resmi olmayan bir mod aracı oluşturmuş olan Wolvenkit’in yapımcıları, CD Projekt Red tarafından işe alındıklarını açıkladı. Wolvenkit modunun yapımcılarından olan Traderain, duyuruyu Discord üzerinden yaparken, Cyberpunk 2077 için resmi mod araçları oluşturmak için CDPR ile birlikte çalışacaklarını belirtti. Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 için yapılmış olan Wolvenkit, oyunun dosyalarına müdahale etmenizi ve yeni dosyalar oluşturabilmenizi sağlıyordu. 6 Nisan 2021’de yayımlanmış olan mod, CDPR ekibinin dikkatini çekmiş gibi gözüküyor.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni planlar yapıyor

Teorik olarak konuşacak olursak; bu olay, Cyberpunk 2077’nin mod topluluğuna büyük bir moral desteği sağlayacaktır. Witcher 3’ün mod kütüphanesine baktığımızda gerçekten oyun deneyimimizi ciddi bir şekilde güzelleştirecek büyük ve eğlenceli modların olduğunu görüyoruz. Cyberpunk 2077’nin de bu tarz bir mod kütüphanesine kritik şekilde ihtiyacı olduğu çok açık olarak gözüküyordu.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni planlar yapıyor

Cyberpunk 2077 için son zamanlarda gördüğümüz neredeyse tek büyük mod olan ve oyunun oynanış tarafını yeniden dengelemeye odaklanan ”Full Gameplay Rebalance” modu; yapay zeka, teçhizatlar, yakın dövüş, istatistikler, silahlar ve daha fazlası gibi oyunun birçok yönünü elden geçirip, düzenlemeye çalışan bir mod olarak karşımıza çıkıyordu. CD Projekt tarafı, oyunun mod desteğinin artması ve oyunculara daha güzel bir Cyberpunk deneyimi sunmak için yeni planlar yapıyor gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu