Oyun Haberleri

Cennet şehrine doğru yolculuk: “Paradise City”

İsmi çok huzur verici olsa da oyunun konusu ve oyunda olduğunuz karakterle pek bir alakası olmadığını söyleyebilirim. NSA ajanı rolü ile yeraltı suç örgütlerinin arasına dalıp işinizi yapmaya çalışıyorsunuz. Godfather The Game’i düşünün ama o kadar üst kademe bir yapıda değil, işte bu oyunun tarifi bu… Oyunda bulunan birkaç özellikten bahsetmek gerekirse;



• Tamamı 3 boyutta tasarlanmış, yaşayan ve devamlı aksiyon olan, RPG türüne uygun bir şehir. Yer altı ve fantastik öğeler de çokca eklenmiş.

• Tekli oyuncu görevleri için üç değişik karakterden birini seçebilme ve onların kendi özellikleriyle oynayıp geliştirebilme.

• 2 değişik oyun içi kamera açısı; birincisi FPS (gözden görme) kamerası ile aksiyonu olabildiğince yakın hissetmek için, ikincisi ise startejik bir bakış sağlamak ve buna göre hareketleri düzenlemek için üstten görünüm

• Yeni karakter geliştirme sistemi, yeteneklere bağlı dövüş sistemi ve bunlardan da önemlisi, koskoca şehirde gerçek bir yaşamı hissetmek.

• Çok geniş ve çeşitli oyun içi görevler. Bunların sonunda tecrübe puanları, para ve silahlar kazanma

• Karakter geliştirme sisteminde kullanılacak olan 50 değişik yetenek.



Oyunun tam çıkış tarihi belli olmasa da oyun mevsimi diye adlandırdığımız 2007 Sonbaharın’da piyasada olmasını bekliyoruz.



Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu