Oyun Haberleri

Cities: Skylines, Epic Store’da ücretsiz

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store‘da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Klasik şehir kurma simülasyonunun modern bir versiyonu olan Cities: Skylines, 18 Aralık Cuma günü Türkiye saati ile 18:59‘a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunu, bu tarihe kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

[reklam=496]

Buna ek olarak Epic Games Yılbaşı Tatili indirimleri bugün itibariyle başlıyor. %75’e varan tasarruf tekliflerinin yanı sıra, 15 gün boyunca her gün ücretsiz bir oyun dağıtılmaya devam edecek. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.

Cities: Skylines, Epic Store’da ücretsiz

Sıfırdan şehir kurmayı öğrenmek kolay ama bu konuda uzmanlaşmak zor. Şehrinin belediye başkanı olarak eğitim, su, elektrik, polis, itfaiye, hastane ve çok daha fazla temel ihtiyacı dengelemekle ve şehrinin ekonomik sistemini idare etmekle ilgileneceksin. Şehrinin sakinleri farklı oyun senaryolarına uygun, gerçekçi ve akıcı bir şekilde hareket ediyor.

Cities: Skylines

Cities: Skylines, klasik şehir kurma simülasyonunun modern bir versiyonudur. Oyun, gerçek bir şehri yaratıp idare etmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatabilmek için bir taraftan şehir kurma tecrübesinin oturmuş yapısını korurken diğer taraftan yeni oynanış unsurları sunarak bu tecrübeyi genişletiyor. Oyunda Cities’in Motion serisinin yapımcılarının tasarladığı tam teşekküllü bir ulaşım sistemi bulunuyor. Ayrıca oyunu kendi oyun tarzına göre katmanlı ve zorlu bir simülasyon arasında dengeleyebilmeni sağlayan mod desteği de bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu