Oyun Haberleri

C.Nolan’ın Oppenheimer filmi için ilk fragman yayınlandı

Son olarak Tenet filmi ile karşımıza çıkan ve belki de kariyerinin en sert eleştirilerini alan ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın bir süredir üzerinde çalıştığı 2.Dünya Savaşı döneminde geçen Oppenheimer filmi için beklenen ilk fragman nihayet yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Avatar: Way of Water filmi öncesinde gösterilen fragman, birkaç gün sonra ise online platformlarda gösterilmeye başlandı.

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi için ilk fragman yayınlandı

Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde nükleer bombanın babası olarak kabul edilen Julius Robert Oppenheimer’ın hikayesine tanıklık edeceğiz. Biyografi tarzındaki filmde Manhattan Projesi başkanlığını yapmış Yahudi kökenli Amerikalı fizikçi ve üniversite profesörü Oppenheimer’ın nükleer bomba çalışmalarına nasıl imza attığı anlatılacak. Oppenheimer başkanlığındaki İlk atom bombası testleri 16 Temmuz 1945’te New Mexico’da başarıyla tamamlanmıştı. Buradaki çalışmaların sonucunda ise 1945’te nükleer silahlar ilk kez Hiroşima ve Nagazaki de kullanıldı.

21 Temmuz 2023’te gösterime girecek olan filmde Cillian Murphy dışında ayrıca Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Matt Damon ve Emily Blunt gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu